Sierbestrating

Een onderdeel dat eigenlijk in geen enkele tuin ontbreekt is de bestrating in de vorm van paden en terrassen. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat een hovenier niet kan bestraten. Maar ook dit vak -want dat is het!- beheersen wij. Terrassen en paden, en de materialen waaruit ze bestaan, zijn zo bepalend in de tuin, dat wij er juist graag zelf rekening mee houden in de planvorming en ook zelf zorg dragen voor de uitvoering. Een bestrating moet er immers ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd.

Siertegels en klinkers, natuursteen en decoratief beton: dat is sierbestrating. In talloze kleuren en allerlei formaten. Iedere steen heeft een eigen stijl en kan op verschillende manieren verwerkt worden.

Klinkers of siertegels zijn mooi voor het aanleggen van een pad, oprit of terras en voor het maken van trappen en treden. Natuursteen, tijdloos en oersterk, prachtig voor een muurtje, een rotstuin of als vijverdecoratie. Decoratief beton in opsluitbanden en omlijstingen, te gebruiken voor de afwerking.

Wij zijn leverancier van Giardino sierbestrating, kijk hier voor het assortiment.
Uiteraard leveren wij ook andere merken.